1/13 anonim válasza:
Nagyon jó
Üzletvezető nő vagyok, kiérződik sokszor az üzletbe is a szag, de engem nem zavar.
2/13 anonim válasza:
Néha nagyon kellemes, olyankor örömöt érzek. Sikerélményként élem meg.
3/13 anonim válasza:
Amikor megnyomja a prosztatámat, néha el is élvezek tőle.
6/13 anonim válasza:
Megkönnyebbülés. Vegulis szó szerint, könnyebb leszek tőle, kijön belőlem valami olyan ami belülről terhelt. Jaj de koltoies tudok lenni még ilyen témában is xddd
7/13 anonim válasza:
Én tegnap például nagyon szarul voltam, aztán kakkantottam és úgy éreztem mintha mázsás terheket dobnék le, megkönnyebbültem, ellazultam, majdnem elaludtam, pedig előtte feszült voltam. Sok baj származik az emésztőrendszerből.
8/13 anonim válasza:
Szarni nem szeretek, de amikor kijön az azért egy megváltás!
9/13 anonim válasza:
Hát minnél később tudok eljutni wcre pl egy hosszabb buszút után, annál jobb. Vagyis inkább megkönnyebbülés. De amúgy általánosságban csak simán létszükséglet, de jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!