Miért csak akkor esik jól az étel, ha iszom előtte alkoholt?
Az utóbbi kb 10 hónapban nem esik jól az étel.
Reggel nem vagyok éhes, de ez mindig is így volt, nagyon ritkán reggeliztem régebben is.
Ebédelni 11 után valamivel szoktam. Változatos étrend, van előétel (leves) és utána főétel, majd egy dupla presszó kávé desszert gyanánt. Vacsorára pedig valami könnyebb.
Lassan egy éve van, hogy levesből fél adag ha lecsúszik, másodikból szintén a fele, de van hogy annyi sem. Ha megeszem egy nagy tányér levest, (4-5dl) vacsoráig nem bírok enni. A ruháim lógnak rajtam, a nadrág folyton csúszik lefele, a karórámat meg tudom forgatni a csuklómon…
Kb 1-2 hetente meg szoktam inni egy üveg száraz vörös vagy fehérbort, az mindig jólesik. Gondolom savasabb lesz tőle a gyomrom, ennek köszönhetően pedig meg bírok enni egy jó adag krumplit vagy rizst, esetleg salátát, rántott húst vagy natúr húst, tényleg bármi jólesik olyankor, és egy felnőtt emberhez mérten ekkor sem eszem mértéktelenül sokat, csak meg bírok enni egy adagot.
Emiatt nem fogok napi szinten alkoholt inni, mivel a probléma okára akarnék rájönni valahogyan, minél hamarabb, mert már a kávét is alig bírom meginni.
Eddig csak vérvételen voltam, illetve egy hónapig probiotikumot szedtem. Újból el fogok menni vérvételre, komolyabb vizsgálatra nem akarok, max privátban, arra meg nincs pénz.
Az is megfordult a fejem, hogy pszichésen van valami bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!