Megfázva lehet kicsit futni?
Sziasztok. Járok futni.
Kicsit megvagyok fázva nem köhögök nem fáj a torkom meg semmi. Csak néha kikell fújni az orrom ( napi 3-4x)
Ettől függetlenül mehetek futni vagy nem szabad?
Otthon tornázni nem tudsz? Valami más edzésforma?
Ha nagyon nem, akkor esetleg úgy, hogy sál van az arcodon, de az meg nem túl kényelmes, pláne a takonyos is vagy.
Rendben köszönöm! :)
Van itthon elliptikus tréner. Esetleg azon menjek akkor?
Aha.
Az izmaidnak mindegy, hogy az utcán vagy a szalagon futsz.
A tüdõdnek viszont sokkal jobb ha a levegõ nem -10 csak +18 vagy hasonló.
Kisebb megfázást még kibírsz, de akkor is legyél jól felöltözve, nyaksálat/csősálat javaslom amit az arcodra és a nyakadra is tudsz húzni, ezen kívül jó meleg sapka és kapucni ha kell. Mostanában én is futottam, kell a légellenállás miatt, a levegő is hidegebb, meg fogod érezni. Ha nagyon hideg van, kesztyű és dupla zokni vagy téli kötött zokni. Én sötétben szoktam, ne felejtsd el a világító jelzést a kocsik miatt, egy egyszerű bicikli hátsó lámpa (piros villogó) is megteszi, valahova odacsípteted, vagy lehet kapni karra erősíthető telefontartót, abba belepattintod!
Hát ha mondjuk be van taknyosodva, lehet nem kap orron át levegõt.
De ha van futópad, szerintem az jobb nem? Ott nincs tükörjég se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!