Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hosszú időt nem csinálta ezt...

Hosszú időt nem csinálta ezt a szívkihagyást és most megint?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje nem csinálta ezt a fura érzéseket azért írom többes számba, mert változó a tünet mindig szinte mást érzek a szívemnél, szóval egy jó ideje nem éreztem semmit és most megint 3 napja folyamat valamit csinál s megint kezdek miatta a padlón lenni, már évek óta érzek ezt azt a szívemnél, régen voltam vizsgálatokon is de azt mondták nincs baja, gondolkodom azon , hogy most nem-e tényleg van valami s menjek el kivizsgálásra 23/F

2024. jan. 15. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne egy EKGt csinálni, amikor jelen vannak a tünetek.
2024. jan. 15. 07:45
 2/8 A kérdező kommentje:
De régebb is annyi ekgt csináltak és sehol semmi, és nem tudom ezt előre hogy mikor fog jelentkezni
2024. jan. 15. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Èn is ezekkel küzdöttem. Szívbedobogás, vagy hogy azt èreztem nehèz az egèsz mellkasom mintha ráültek volna, van, hogy beremeg a szívem tegnap èjjel is 2x. Kb már aludni nem tudok tőle, de nincs baj az orvos azt mondta szívritmuszavarom van, amit ha a gyógyszer nem tud kordába tartani akkor kapok egy pacemakert.

Ajánlok neked egy teljes kivizsgálást, mert nem játèk a szív.

Ekg, szívultrahang ha nincs nagyobb baj akkor lehet tovább keresni esetleg ha idegesebb vagy szorongsz kis stresszoldó használata, de csak is orvosi javaslatra ha nem találnak semmit nálad.

2024. jan. 15. 08:19
 4/8 A kérdező kommentje:
“Nincs baj” , hogy nincs baj amikor pacemakert kell kapj?😂
2024. jan. 15. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Látod? Ha a doki azt mondja nincs baj akkor nincs baj. 😁

A doki lazán veszi, mintha termèszetes dolog lenni. Na èn azèrt nem annyira. Pláne úgyhogy csak ezen kattog az agyam. Egy vizsgálatra tènyleg menj el.

2024. jan. 15. 09:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Most nem értem van bajom vagy nincs.. már 5-6 éve lassan ezen megyek át
2024. jan. 15. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a dokihoz elmèsz megmondja, lehet inkább pánikbetegsèg. Szorongsz, fèlsz, de egy vèrvètel, ekg, szívultrahang nem árt elvègeztetned.
2024. jan. 15. 10:11
 8/8 A kérdező kommentje:
2-3 eve volt szivultrahangom, es vagy 7 ekg kulonbozo orvosoknal, azt mondtak panikbetegseg es szorongas meg ilyesmi es el is akartak kuldeni pszichologushoz vagy pszichaterhez de nem mentem
2024. jan. 15. 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!