Ezek a tünetek utalhatnak asztmára?
Figyelt kérdés
Sajnos 13 éve dohányzom,amikor terhes voltam nem cigiztem.(tudom hülye voltam,hogy vissza szoktam rá,de most nem ez a lényeg) Kb. 1 éve(lehet több) észre vettem,hogy ha nevetek,utána olyan mintha nem kapnék levegőt rendesen,be is vagyok olyankor rekedve egy kicsit,illetve köhög. Néha szív dobogás érzésem is van,nem a mellkasomban,hanem bal oldalt a mellem állati résznél,illetve a mellkasomban időnket szorító érzés,esetleg csak úgy random egy pár percig nehezebben kapok levegőt,mintha fenn akadna. Általában normál esetben nem köhögök. Ez asztma,vagy csak a cigi miatt érzem? Az én családomban senki sem asztmás.jan. 5. 23:09
1/2 anonim válasza:
Szokj le!
Csak magad ölöd meg Vele.
Szívjál mást, pl gumicokrokat.Te is olyan chudák vagy döntésileg, hogy az önemesztő utat választottad. Ne itt kérdezősködj késő este. Inkább doktorhoz induljál
2/2 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben annyi probléma előjött egészségügyileg, hogy már szégyellek elmenni. Inkább rá kérdezek
Pl.emésztési bajok -ezzel még nem.voltam orvosnál
- vérnyomas bajok-mitralis prolapsusa, tachycardia, de még folyamatban q vizsgálat mert valamit még sejtenek
- előtte volt egy mvt.m.
Úgyhogy már tényleg nem tudom mi van,szó szerint minden baj elő vesz
jan. 6. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!