Miért érzem néha ezt ha nincs bajom a mellkasomnál?
Figyelt kérdés
Néha van ilyen szívdobogás érzésem van mikor pár másodpercig van mikor kicsit több ideig. Teljesen mindegy mit csinálok éppen..
Vérnyomásom 110-115/65-70 között szokott lenni olyankor is.
pulzusom 65-75 között szokott lenni.
26 éves férfi vagyok.
Szívritmus zavarom nincs mert volt fent Holter. Terheléses ekg is jó volt.
Nicns szervi bajom a vérképem is jó. (pajzsmirigyem is jó azt külön vizsgáltattam).
De néha van hogy 1 hétig nincsen semmi ilyesmi.
Nem vagyok elhízva sem. 175 cm 72 kg vagyok.
De néha van ilyen szívdobogás érzésem a mellkasomba.
Ezt hogyan lehet megszűntetni hogy ne érezzem egyszer sem?
jan. 3. 16:59
1/8 anonim válasza:
Mert ne erezned? Ott van, teszi a dolgat, dobog, eletben tart. Mit kell ettol rinyalni?
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy lehet nemnormális dolog?! Elvielg az embernek nem kéne éreznie..
jan. 3. 17:19
3/8 anonim válasza:
Mivel ráfókuszálsz, persze, hogy érzed... :D Nem kell figyelgetni.
4/8 A kérdező kommentje:
értem. De ha így figyelem akkor lehet szívbajom majd később?
jan. 8. 14:36
5/8 anonim válasza:
Mivel szervi bajod nincsen, stressz, pszichésen rosszabb állapot okozhatja. pszichés
6/8 A kérdező kommentje:
A sport segítene rajta?
febr. 14. 07:51
7/8 anonim válasza:
Magnézium jót tesz, nyugatatja a szívet és az idegeket is. Sport is jó, de csak fokozatosan, és inkább kardiózás, mint súlyemelés legyen. Ok szemontjából kávé, cigi, drog, energiaital ha eddig volt, akkor az elhagyásuk segíthet. Ha ennek ellenére megmarad a tünet, akkor a Holtert lehet ismételni többször is, mert ha csak ritkán van ritmuszavar, akkor nem mindig sikerül elsőre elkapni.
8/8 anonim válasza:
Ha aggódsz, már szaporább a pulzusod, meg ha pánikrohamod van, csak az elején vissza nyugtatod magad, azt is lehet érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!