Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Káposztától miért jön rám a...

Káposztától miért jön rám a hasi görcs?

Figyelt kérdés

Szeretem a töltött káposztát, a sült kolbászt tepsiben sült krumplival káposztával, savanyú káposztát, viszont.. annyira megcsavarja a hasam.

És ha vendégségbe vagyok, vagy nálunk vannak vendégek baromi kellemetlen.

Mit lehet(ne) ez ellen tenni? Kb ahogy leér félóra és már érzem, hogy morog a hasam, szellentés ami egyáltalán nem szagos ellenben hosszú és teljesen felkavarja a hasam.

Van erre valami gyógyszer? megoldás?

Azon kívül, hogy ne egyek káposztát. Mert nem sokat eszem, de karácsonykor a töltött káposztáért, szilveszterkor a sült kolbász, pirított káposzta kombóért majd megveszek....

jan. 1. 19:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9:

Kis túlzással írtam le a te példádat. Ugyanis te azt írtad, hogy amitől nem vagyok jól abból egyek sokat, és akkor majd hozzá szokik a szervezetem, de ezt nem gondolhattad komolyan.

Semmi értelme nem volt annak amit írtál.

jan. 1. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Na hallod, nem véletlenül utálom. Nem fehér embernek való ez.
jan. 1. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:

#11: Pont az a baj, hogy sokat eszel belőle, de egyszeri alkalomra.

Ha minden héten ennél káposztát, akár csak vacsorához savanyúkáposztát, néha ebédre paradocsomos káposztát, rakott káposztát, vagy savanyúságnak csalamádét, vagy sülthús mellé párolt káposztát NORMÁL MENNYISÉGBEN. Akkor a karácsonyi zabáláskor sem fordulna fel az életed, mert a beled hozzá lenne szokva a káposztához.

Ha már hasonlítani akarod valamihez, inkább olyan ez, mint a laktózérzékenység, csak az nem visszafordítható. Ha 1 évig nem eszel tejterméket, garantaltan laktózerzékeny leszel.

Ha egy évig nem eszel káposztát, garantáltan bélcsavarodást kapsz amikor rommá zabálod magad belőle.

jan. 2. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!