Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ki milyen részletesen emlékszi...

Ki milyen részletesen emlékszik vissza pl gyerek korra m, vagy mondjuk ami 5 éve történ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szerintetek az baj, ha nem részletesen emlékszem vissza a történtekre pl ami 10-12 éve volt.

Be ugrik egy két helyzet, arcok nevek és ennyi.

Gyerek korra is vissza tudok emlékezni de nem teljesen mindenre.

Jelent ez bajt hogy nem mindenre emlékszem?

30 éves vagyok.

2023. dec. 12. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Dehogy jelent, én sem emlékszem sok mindenre pedig én csak 22 éves vagyok.
2023. dec. 12. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:

A gyerekkoromból szinte alig emlékszem valamire, 36 vagyok, de ez 10 éve is így volt. Még a középiskolai és utána a technikumi oszt.társaimből is csak néhányra emlékszem, de még az ő neveikre sem mindenkinek...

Múltkor összefutottam egyik kedvenc középiskolai tanárommal, kérdezte, hogy mikor is végeztem? - lövésem sem volt, 2 napig gondolkoztam azon is, hogy ki volt az oszt.főnököm 4 éven át....

De pl a fiam első 3 évéből is csak foszlányok vannak meg, pedig csak 7,5 éves...

2023. dec. 13. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!