Mostanaba nagyon faradtnak erzem magam. Letolom a 8.5 ora melot, 1 orat vezetek hazafel +bevasarlas es haza. Hiaba megyek aludni 10kor es kelek 5:30 kor. Olyan mintha nem is aludtam volna. Barmi otlet?
Elegge ugy nezek ki mint a mosott sz░r.... 40 se vagyok, mi lesz kesobb.
Irodai melom van, nem is fizikai. Nem kell egesz nap zsakokat cipelnem.
Ha reggel arra kelnél, hogy a legkedvencebb dolgod csinálhatnád, amit csak el tudsz képzelni (legyen az egy közös főzés Gordon Ramseyvel, vagy egy sportkocsit hajtani valami szerpentinen, vagy egy fullos PC-n egész nap a kedvenc játékodat tolni, vagy a merülni egyet a fiatalkori Brooke Shields-szel a Kék Lagúnában, érted, bármi)... akkor ki tudnál kelni az ágyból könnyedén?
Ha igen, akkor te nem fáradt vagy, csak motivációs problémáid vannak. Kiégtél, vagy ki fogsz égni.
Egy ágyban döglős hétvége kb. 2 másodperc alatt telik el.
Ha csak a szombati napot rászánjátok egy egynapos túrára valahol, akkor máris sokkal tartalmasabb lesz, sokkal többet ad. Rácsavarodtál a melóra, de nem csak abból áll a világ!
Motivációhiány meg az ősz.
Az jó lehet amit felettem is javasoltak hogy a hétvegén aktívabbnak lenni. Én pl most elmentem egy egynapos kirándulásra pár baráttal és nagyon feltöltött. De az is lehet ha csak veszel egy könyvet és minden este olvasol belols
Voltunk wellnesz hetvegen,1 ottalvoson.
hetfon se neztem ki jobban. :/
Szedek csomo vitamint is (nem tullepve az egeszseges mennyiseget, sok folyadek is megvan)
A wellness az csak döglés, felárral.
Elmenni egy hegy lábához, felmenni a csúcsra, átemnni a gerincen egy másik csúcsra, lefelé megnézni egy barlangot, majd vissza a kiindulópontra - azzal érsz is valamit.
Főleg, ha már előtte kinézed, hogy mit akarsz megnézni, miért, tervezed az utat, kicsit felkészülsz belőle, menet közben kétszer rossz felé fordulsz, látsz egy muflont, vagy egy döglött borzot, kimasszírozod a görcsöt az asszony lábából, elmész pisálni erre a semmiből megjelenik szembe egy nyugdíjas túristacsoport... ezek töltenek fel, nem a jakuzzi, meg a szauna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!