Ez mi lehetett vajon??
Figyelt kérdés
Tudom, hogy orvoshoz kellett volna menjek, nem ide kiírni és hasonlókat légyszíves mellőzzük, tudom.. Történt olyan velem életem során mindössze kétszer, hogy hirtelen a tarkómnál egy olyat éreztem, nemtudom máshogy leírni, mintha tarkón ütöttek volna. Ehhez tudnám hasonlítani. Ez mitől lehetett szerintetek? A második esetnél lépcsőn mentem lefelé, majd éreztem ezt a hirtelen "ütést", de még hátra is néztem, hogy ki szórakozik, ki ütött meg, de lefagytam mikor láttam, hogy senki nem volt ott. 3 éve volt ez. Szerintetek?2023. okt. 18. 17:56
1/2 A kérdező kommentje:
Valakivel történt már ilyen, vagy ismerősével? Vagy hallott már ilyenről?
2023. okt. 18. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!