Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon erős szivdobogásom van...

Nagyon erős szivdobogásom van a mai nap, pedig nem izgulok semmi nem történt, mitől lehet?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, egyetemre járok, vizsgák sincsenek még olyan nagyon közel, vérnyomásom normális, ettem ma eleget. jah meg azt is észrevettem hogy ugye ma már másodszorra van ez, és mindekétszer evés után, ennek lehet köze ehhez? meg most érik a petém, ami ebben a különösen fájdalmas :S. meg mellé még szédülök is kicsit. nem tudom mi lehet kicsit rémisztő. jah és terhes nem lehetek :D ugyhogy ez kizárva :D
2010. okt. 18. 18:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Frontos idő van. ( Hidegfront) Figyeld az időjárásjelentést, és ha máskor is előjön, akkor frontérzékeny vagy, mint majdnem mindenki. Még azt is kitudhatod, hogy milyen frontra vagy érzékenyebb, és olyankorra ne vállalj be +feladatot.
2010. okt. 18. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!