Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » El vagyok havazva. Nőgyógyászh...

El vagyok havazva. Nőgyógyászhoz kell mennem. Mégis mi lesz?

Figyelt kérdés
nem akarok.depressziós leszek,ha belegondolok is h pénteken any elvisz..:'( meg félek is.de muszáj,istenem nagyon nem szeretnék!valamit tudnátok mondani,hogy ne így fogjam ezt fel?olyan rossz:(
2010. okt. 17. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne butáskodj, a nőgyógyász is pont olyan orvos mint bármelyik más orvos, aki az emberek egészségével foglalkozik és gyógyít. Vedd lazán, semmi olyat nem tesz, ami neked fájdalmat okozna. Édesanyád is ott lesz veled. Na fel a fejjel!!!!
2010. okt. 17. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Mitől vagy elhavazva? Elhavazva lenni azt jelenti, hogy sok a feladatod emiatt semmire sem jut igazán időd, körmödre ég a munka, stb.

A nőgyógyásztól ne tarts, először kicsit furcsa lesz, hogy egy idegen látja az intim részeidet, de gondolj arra, hogy neki ez csak egy eset a napi ötvenből. Hidd el, ő csak orvosi szemmel lát téged. A problémádra pedig hamar gyógyszert kapsz és rendbejössz. Fel a fejjel!

2010. okt. 17. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért félsz ennyire? Vagy inkább mitől? Kérdezd meg, válaszolunk. Az első vizsgálat előtt mindegyikünk félt. Utána már mosolyogni fogsz azon, hogy ennyire féltél. A vizsgálatnál ha akarod, kiküldik az anyukádat. Az orvos pedig csak azzal foglalkozik amiért mentél.
2010. okt. 17. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én teljesen együtt érzek Veled. Már szültem két gyereket, de még mindig rettenetesen viszolygok a nőgyógyászat vizsgálattól. Hiába mondják és próbálom én is egyszerű orvosi vizsgálatnak tekinteni, nekem még most sem megy. Az első vizsgálatra én is tizenévesen és szűzen mentem anyukámmal. Eléggé meglepő volt, hogy ujjal, végbélen keresztül vizsgált meg, tekintettel arra, hogy még szűz voltam. Ha úgy gondolod, nőnemű nőgyógyászhoz nagyobb bizalommal vagy, próbáljatok olyat keresni a környéketeken. Én is inkább nőhöz járok.
2010. okt. 17. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!