Miért nem vagyok jó semmire?
Nincs kifejezetten hobbim, nem vagyok ügyes semmiben. Régebben sokat olvastam , futottam de már olvasás nem köt le, futni nem tudok.
Egyszerűen ahhoz is pancser vagyok, hogy befonjam a hajam, nem sminkelek ezért sem pedig elférne a képemen. Zenei érzékem nulla.
Ezért kell több mindent kipróbálni. Valami csak akad amiben ügyes vagy, csak még magad sem tudod hogy mi az.
Nem kell ezen aggódni. Az eddigieket felejtsd el, és próbálj ki új dolgokat. Számtalan ehetőség és ötlet létezik, az internet meg rogyásig van mindenfélével. Igaz keresgélni kell, meg nézelődni videókat, ilyesmiket, és előbb utóbb csak megtetszik valami és elkezded. Ezen nem kell keseredni. Ha a hajadat nem tudod befonni akkor hagyd és keress más stílust. Sminkelést meg nem kell erőltetni mert szerintem felesleges mindenfélét magadra kenni, a természetes szépség is szép, és ezt hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!