Hogy lehet hogy csak az egyik oldalt izzadok, másikon sose?
Figyelt kérdés
Pár éve van hogy fel tűnt így csak a bal honaljamnal látszik az izzadás folt másiknál egyáltalán. Mintha ott Bem izzadnek. Egyformán teszek fel dezodor így nem tudom mitől lehet..ötletek? Azt hittem a táska miatt van de amikor nem hordok táskát akkor is ilyen. 26 n vagyok2023. aug. 26. 15:35
1/7 anonim válasza:
Nem dezodor kell ide hanem kevesebb meleg és több zuhany.
2/7 anonim válasza:
Elmennék egy kínai vagy Vietnami orvoshoz. Ők vágják a témát.
3/7 anonim válasza:
A két hónalj nem egyforma intenzitással izzad, ez normális. Az egyik hónaljadban valószínűleg több a verejtékmirigy.
4/7 A kérdező kommentje:
1-Szoktam rendesn zuhanyozni így nem értem. Egy nap 3x is néha de max 2x. főleg ha elmegyek előtte mindig a dezodort csak azért írtam mert valahol láttam hogy emiatt is lehet hogy egyik odlalra sokat fúj másikra keveset és emiatt de én egyformán ffujom.
2023. aug. 26. 16:58
5/7 anonim válasza:
Tenyleg nem egyforma teljesen csak ugy. De en arra gondolnek, jobbkezesseg, balkezesseg, ha ulni szoktal, szamit esetleg.
6/7 A kérdező kommentje:
5-lehet, bal kezes vagyok de minden mást a job kezemmel csinálok mint olló, evőeszközöket fogni, dobni..
2023. aug. 26. 18:14
7/7 anonim válasza:
Figyeld meg magadat, hogyan mosol hónaljat! A bal hónaljadat máshogy mosod, mint a jobbat. Kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!