17 vagyok és azt vettem észre hogy sokkal gyengébb vagyok mint kortársaim, miért lehet ez?
A főtt ételekben néhány tápanyag nem optimális, különösen a C-vitamin hiányzik belőle. Itt a nyár,az ősz: fogyassz sok-sok nyers zöldséget, gyümölcsöt. Pl. nyers káposztát, sárgarépát, paradicsomot, paprikát, dinnyét, majd almát, stb.
17 évesen még nyugodtan lehetsz bajusz nélkül. Inkább a 20 év a forduló, vsz addig orvos sem foglalkozik azzal, hogy beálltak-e a hormonok. A fizikai tevékenység egyébként a tesztoszteron termelését segíti, szóval ne hagyd abba, sőt akár sportnak is tekintheted.
1.-nek, a főtt ételt nem arra értem, hogy mindent megfőzünk, hanem hogy nem kenyeret eszek szalámival és sajttal hanem rendes, sütőtt, főzött egészséges és tápanyagban gazdag kajákat, valamint eszek sok gyümölcsöt is, viszont egyáltalán nem eszek nyers zöldségeket.
2.-nak, külsőleg nincs baj, úgy nézek ki mint egy normális fiatal, csak látom és tapasztalom hogy a barátaim több erőt tudnak kifejteni, mint én, miközben még kicsit vékonyabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!