Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Száj mellett mindkét oldalon...

Száj mellett mindkét oldalon kicsit viszkető, piros folt mitő lehet? Nem herpesz!

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 16:57
 1/7 anonim válasza:
ilyen nekem is szokott lenni...nagyon viszket, vakarom, aztán éget és tűzpirossá válik.egyszerűen csak ki van száradva. a megoldás, hogy bekened jó "zsíros" krémmel(testápoló/kézkrém)és az jól enyhíti a tüneteket...
2010. okt. 15. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott lenni, ha egy jóízűt eszek. " nap alatt elmúlik. Az is lehet, hogy valamelyik étel felsérti pl pirítós.
2010. okt. 15. 17:11
 3/7 A kérdező kommentje:
nem ettem semmi olyat amitől esetelg ilyen lehetne,ugyanazokat a kozmetikumokat használom,Nivea krémmel kentem 3 napig,de nem lett jobb....
2010. okt. 15. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
vastagbél-probléma
2010. okt. 15. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem a labello szokta elmúlasztani, a nivea nem
2010. okt. 16. 10:35
 6/7 A kérdező kommentje:
elég csúnya,vörös és olyan,mintha hámlana...kenegetem aloe verával,attól egy kicsit jobb... köszi szépen:)
2010. okt. 16. 12:24
 7/7 anonim válasza:
Az Alkcema kenőcs kifejezetten erre való. Receptköteles. Én este szoktam bekenni a szám sarkait és reggelre már sokat múlik. 2-3 nap alatt teljesen lehúzza a pírt és gyulladást.
2010. okt. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!