Barátom nem tud a száján venni levegot. Vagy csak kapkodja. Az orra meg ha eldugul akkor fuldoklik. aki hasonlo helyzetbe van, mit csinal?
Figyelt kérdés
Azt mondja,hogy a stresz miatt kapkodja a levegot,pedig csak az orra van eldugulva es ahogy irtam a szajan nem tud rendesen nagy levegot venni,csak piciket. Emiatt bepanikol ejszaka felriad sokszor. Kialakulo asztma talan? Vagy allergia? Talan aki tapasztalt hasonlot,jobban el tudja mondani,hogy mit csinalt.2023. aug. 9. 08:27
3/4 anonim válasza:
20 + éve így élek, nem tudok a számon levegőt venni. Amikor meg vagyok fázva és bedugul az orrom éjszaka, nekem is ez van. Amúgy egyáltalán nem zavar és észre sem veszem, de ha valaki mondja, hogy vegyek a számon… nem tudok
4/4 anonim válasza:
De tud, csak bebeszéli magának, hogy nem tud, ennyi a helyzet.
Menjen pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!