Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Barátom nem tud a száján...

Barátom nem tud a száján venni levegot. Vagy csak kapkodja. Az orra meg ha eldugul akkor fuldoklik. aki hasonlo helyzetbe van, mit csinal?

Figyelt kérdés
Azt mondja,hogy a stresz miatt kapkodja a levegot,pedig csak az orra van eldugulva es ahogy irtam a szajan nem tud rendesen nagy levegot venni,csak piciket. Emiatt bepanikol ejszaka felriad sokszor. Kialakulo asztma talan? Vagy allergia? Talan aki tapasztalt hasonlot,jobban el tudja mondani,hogy mit csinalt.
2023. aug. 9. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Kivizsgáltatnám.
2023. aug. 9. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezinkább mentális dolog lesz...
2023. aug. 9. 08:45
 3/4 anonim válasza:
20 + éve így élek, nem tudok a számon levegőt venni. Amikor meg vagyok fázva és bedugul az orrom éjszaka, nekem is ez van. Amúgy egyáltalán nem zavar és észre sem veszem, de ha valaki mondja, hogy vegyek a számon… nem tudok
2023. aug. 9. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
79%

De tud, csak bebeszéli magának, hogy nem tud, ennyi a helyzet.

Menjen pszichológushoz.

2023. aug. 9. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!