Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha az egyik nagyszülő leukémiá...

Ha az egyik nagyszülő leukémiában halt meg, az unokák között megjelenhet nagyobb valószinűséggel ez a betegség?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Köszi!Én nem foglalkozom vele túl sokat persze ha rosszabb hangulatom van eszembe jut mi lesz ha...de nem törv.szerű és nekem is van egy kislányom de próbálom őt se félteni.Szerintem te se aggódj.Még nálam nagyon friss a dolog most halt meg szeptemberben...
2010. okt. 20. 21:25
 12/12 anonim válasza:
Nálunk kiderült hogy a párom nagymamája leukémiás volt a 75ös években utána még 30évet élt, 30 éves korában lett leukémias,most jelen pillanatban az egyik unokája(fia -fia) lett leukémiás 30 éves korában)ez akkor most mi öröklés vagy nem?vagy véletlen?és a dédunokákkal mi lehet?ráadásul az én mamán áttétes tüdő mellrák májrákban halt meg,édesanyám szintén rákszürés eredményeként..kipakolták,ugymond csunyán mondva harminc évesen,a gyerekeinknél mit lehet várni,gondolom jobban oda kell figyelni!!!!de talán tul sok a véletlen!!!nem nyugtat hogy örökölni nem lehet a rákot,vagy a leukémiát..ha a hajlamot igen,az kialakulhat..benne van a szervezetben)gondolom egyéb dolgok alkohol,dohányzás..stb,kihozhatják!!:(
2011. aug. 10. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!