Probléma, ha az orrjárataim közül legalább az egyik szinte állandóan részlegesen el van dugulva már hosszú ideje?
Voltam vele fül-orr-gégészeten, ott kb. 10 másodperc alatt megnézte egy orvos, kérdezett pár dolgot és elküldött, kaptam egy szuszpenziós orrspray-t, "Dymista" néven (azelasztin-hidroklorid / flutikazon-propionát), amire azt mondták max. 6 hónapig használjam. A problémát persze nem oldja meg.
Van "neti kancsóm" vagy orrmosó kancsóm is, amit ha használok (langyos sós vízzel), az megoldja a problémát, de kb. 5 percen belül újra eldugul vagy részlegesen eldugul valamelyik járat.
Normális ez? Állítólag általában mindenkinek el van dugulva az egyik orrjárata legalább részben általában(?). Mióta orvosnál voltam ezzel, erősen ráfüggtem a mentolos "inhaláló stiftekre" is, amik kicsit segítenek (nem csak az orrommal, hanem az éberséggel is).
Azért is fontos ez nekem, mert a légzésen keresztül tulajdonképpen minden más érintett, pl. az energia termelésem is, alvásom minősége, stb.
Szerintem keress egy alapos orvost - ha kell, magánorvost.
Engem már sok orvos látott, mire az egyik megjegyezte önmagától, hogy az egyik oldalon lát valamit ami a nehezített orrlégzést okozhatja és meg tudja oldani.
A többi nem mondott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!