Miért vérzett ?
Figyelt kérdés
Szisztok.
Felkeltem délután mert bealudtam. Elmentem wcre es csopogott a ver az orrombol. De csak kicsit verzett. Beeldugtam a zsepit el is mult.
Mertem vernyomast 110/65 volt es 65 pulzus. Sose volt meg ilyen.
26 eves vagyok.
Remelem nem valami agyverzes kezdete vagy ilyesmi :(
Lehet elotte piszkaltam nem emlekszem.. csak wcn voltam pisiltam elore volt hajolva a fejem es annyit lattam hogy csopog a ver az orrombol utana elalt.
2023. aug. 2. 21:56
1/2 anonim válasza:
Előfordul, hogy vérzik az ember orra. A legritkább esetben halálos. :)
2/2 anonim válasza:
Ez egy normalis vernyomas, amit mertel. Mas kerdes, hogy nekem fiatalon olyan korosan alacsony volt, hogy szaz alatt volt. Abszolut jo pulzus. Ugyhogy az orrverzesednek nincs hozza koze.
Ovodaban voltak orrverzos gyerekek, nem tudom, mi az oka, ugyanaz a par gyerek hajlamos volt ra. Ok se gutautes miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!