Körülbelül mennyi ideig pisilsz akkor amikor nagyon sokat pisilsz?
Figyelt kérdés
A világrekord "508 seconds" (508 másodperc), tehát kb 8 perc. Érdekelne, hogy van-e aki ezt megközelítette. Már csak azért is, mert kíváncsiságból egyszer lemértem stopperrel és nekem 24 mp volt, de akkor úgy éreztem, nem is tudnám tovább visszatartani, így érdekes az, hogy valakinek összejött olyan mennyiség, amit 8 percbe telt kiengednie.2023. júl. 30. 08:50
1/6 anonim válasza:
Ez màskèpp működik. Nem mindegy , hogy valaki rendesen pisil sokàig, vagy èpp, hogy csak csorog. Nekem is sok idő nèha , ha sokàig tartom. Sosem mèrtem le. De nekem olyankor alig akar csorogni. Nyomom a hasam hogy sikerüljön. Pedig tele a hólyagom. Ès nő vagyok, nem prosztata baj😅
4/6 erogeen válasza:
Ha valaki csak csepegteti, akkor lehet akár 8 percig is húzni. De természetes, rendes tempóban pisilve ez lehetetlen. Én kb 70- 80 másodpercig pisilek, amikor teljesen tele van a hólyagom. Olyankor annyira kell, hogy látszik, hogy domborodik a pocakom és esetleg be is pisilek, mert olyan sokáig tartogattam.
Egyszer WC- ben mértem 74 másodpercet. Fiú vagyok.
5/6 anonim válasza:
4
mi lesz ha ferfi leszel meddig fogod birni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!