Agyi keringési zavarnak milyen tünetei vannak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 18:02
1/1 anonim válasza:
Például, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel az ennek egyértelmű jele. De most viccet félretéve van egy egyszerű vizsgálat, ahogy egyértelműen kiderítheted.
Fogj meg egy csalánt aztán kezdd el vele csapkodni a seggedet amíg piros foltok nem lesznek rajta majd vakard vagy fél óráig és utána edd meg a csalánt és ha nem ízlik akkor keringési zavarok vannak az agyban mert ha rossznak találod az ízét akkor hibásan érzékelted mer jobb ha tőlem tudod hogy finom :D
Ezt a módszert a nagyanyám tanította, amikor kérdeztem kiskoromban hogy "Mama szerintem nekem agyi keringési problémáim vannak. Nem tudsz valami népi gyógymódot, amivel diagnosztizálhatom házilag a problémát?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!