Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi idő míg el mulik egy...

Mennyi idő míg el mulik egy szem hatása?

Figyelt kérdés
Antidepresszánst kezdtem el szedni,elég ramatyul vagyok tőle. A kérdés az,hogy mennyi idő míg elmulik a hatása amit ma reggel 7 óra 10 perckor vettem be? Pár napja szedem egyre rosszabbul vagyok tőle.
2023. júl. 20. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pszichiáter, aki kiírta, mit mond?
2023. júl. 20. 10:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Még semmit ma fogom hívni,13 órától lehet. De már nem bírom szeretnék minél hamarabb jobban lenni
2023. júl. 20. 10:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Biológiai felezési idő 2,5 óra. Ez azt jelenti,hogy ennyi ideig van hatása? Azaz ennyi idő míg elmulik a mellék hatás?
2023. júl. 20. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Megvárod a 13:00 órát.

Már bevetted úgyis, felszívódott. Esetleg hívd fel az ügyeletet, elmondod mit érzel, a mellékhatásokat, a hatóanyagot, megkérdezed mit tegyél, hogy jobban legyél.

De mi van a tájékoztatóba írva a mellékhatásokról?

Az, hogy te rosszul éled meg, simán lehet attól még normális.

És mi az, hogy rosszabbul vagy konkrétan? Mit érzel? Fizikai tünet, lelki?

2023. júl. 20. 10:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Hányingerem van tőle,és a kozérzetem is rossz. Vagyis rossz kedvem van tőle. Tudom valameddig normális az elején hogy kicsit ront a helyzeten,engem jobban az émelygés zavar..
2023. júl. 20. 10:16
 6/12 anonim ***** válasza:
3-4 hétig erősödhet is a depresszió tőle. Nem kell ügyelet, mit csináljon az ügyelet. Amíg az orvossal beszélsz, már kibírod. Lehet, hogy azonnal lecseréli vagy csökkenti.
2023. júl. 20. 10:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Az antidepresszánsoknak sajnos sok mellékhatása lehet, de ezt gondolom átbeszéltétek az orvosoddal.

Két opció van, vagy nem ez a megfelelő gyógyszer neked vagy bármennyire is rossz, de kivárod amíg elmúlnak a mellékhatások és "elkezd hatni".

Mindenképp beszélj az orvosoddal.

2023. júl. 20. 10:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Mai nap feltétlenül fel fogom hívni. Nagyon szeretnék meg gyógyulni az állapotból amire kaptam. Már talán kezdek jobban lenni,ezek szerint valóban kell 2,5 óra amíg feleződik a hatás.
2023. júl. 20. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_.. - felesleges kiírás helyett beszélj az orvosoddal. Ennyi.
2023. júl. 20. 10:56
 10/12 A kérdező kommentje:
Fel hívtam. Sajnos szabadságon van,de egy helyettesítő orvossal tudtam beszélni ő,azt mondta,hogy fejezzem az adagot,és hétfőn hívjam vissza az orvosomat, akkor már rendelni fog. A közérzetem már sokkal jobb,mint amikor ki írtam a kérdést. Lassan enni is tudok majd. Addig is köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
2023. júl. 20. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!