Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fémes, vér íz a szájban?

Fémes, vér íz a szájban?

Figyelt kérdés
Péntek óta folyamatosan, hol jobban hol gyengébben érzek fém-vér ízt a számban. 2 honapja voltam laboron, akkor jok voltak az eredmenyeim. Pajzsmirigy alulmukodesem van, a gyogyszereim ugyan azok, ugyan ugy szedem. Nem erzem h tobb lenne a gyomorsavam, nem ettem olyan kajakat, de eves es ivas utan fokozodik ezaz iz. Van valakinek valami otelete?

2023. júl. 12. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg vese-, majbetegseg, de azt neztek gondolom. Tudorak, de elvileg laborelterest az is produkal. Ezen tul csak gyogyszer, taplalekkiegeszito mellekhatasa.

Antigen teszt, ha covid volt esetleg? Vagy psziches, nekem attol minden volt mar.

2023. júl. 12. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Covid nem volt. Most volt hetvegen az eskuvonk. Na akkor meg az elott voltam idegbe rendesen 😅
2023. júl. 12. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:

En nagyon neurotikus vagyok, es gusztustalan iz vagy szag eszleleseim joval covid elott mindig extra idegesseg eseten voltak. Egyszer a szagot asszocialtam az odaegett etolajjal, es a legfinomabb etelekbe belekepzeltem. Napokig, hetekig volt, de mivel antidepresszanst szedek ra, mikor ujra rendes adagot kaptam a nagyon kicsi helyett, elmult.

Ezert erre latok valos eselyt.

2023. júl. 12. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok, ez kimaradt!
2023. júl. 12. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonjuk:D

Nem gondoltam volna h a stressz tud ilyet kivaltani

2023. júl. 12. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!