Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Náthásan, torokfájósan milyen...

Náthásan, torokfájósan milyen levezetni kb 1000 km-t?

Figyelt kérdés
Mivel ebben az állapotban indulnánk holnap útnak a barátommal

2023. júl. 7. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Nem lesz könnyû! Többször meg kell àllnod majd pihenni és egy meleg teàt meginni! Vigyél magaddal termoszban meleg citromos teàt!
2023. júl. 7. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
7%

Remek, főleg, ha még el is alszol vagy belázasodsz.

Ha beteg vagy, maradj a sggeden és pihenj.

2023. júl. 9. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Maradj otthon!
2023. júl. 9. 11:23
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem kivitelezhetetlen, de valóban csak akkor vállald be, ha minden kötél szakad.
2023. júl. 9. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

A barátodnak nincs jogsija?

Amúgy az előző válaszadók miért vannak lepontozva?

Területi vezető vagyok, egy Mercedes szel amit szinte vezetni se kell minden Szenzor benne van, tényleg minden földi jó, Az autó még azt is felismeri ha fáradt vagyok bár nem mindig de néha igy jelzi🤣

Én is nagyon sokat azok és még egy ilyen autóval is nagyon nagy kihívás átutazni az országot majd hazamenni, mire hazamegyek szinte kiesek a kocsiból. De én ezt vállaltam ezért kapom a fizetésem. Jól írják előttem hogyha nem légy szükséglet akkor oldjátok meg valahogy hogy ne te vezess mert nagyon nagyon nehéz lesz így figyelni ráadásul mások életét is veszélyezteted.

2023. júl. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!