Fáradtságérzet, szédülés. Lehet komolyabb betegségem?
Figyelt kérdés
Ehhez hozzáadódik, hogy rengeteget stresszelek,illetve lelkileg sem vagyok jól.
Milyen orvoshoz érdemes fordulnom?
Folyamatosan fáradt vagyok, néha szédülök. Nagyon félek, hogy komolyabb betegségem van.
N
2023. jún. 11. 19:29
2/4 anonim válasza:
Én akkor szoktam szédelegni, ha keveset iszom. Vagy ha sok volt a kávé.
3/4 anonim válasza:
Stressz, pánik, kimerültség és még millió oka lehet. Orvoshoz és pszichológushoz is ajánlott lehet elmenni. Itt nem fog tudni látatlanba senki diagnosztizálni. Szédülés fülgyulladás miatt is lehet tulajdonképpen, sok tv/számítógép/telefontól is, helytelen testtartás, sok ülés stb stb. Lehetne sorolni...
4/4 anonim válasza:
Na igen..a stressz meg a lelki problémák. :( Ez önmagában is ad elég okot ezekre a panaszokra,de mindenképp menj el kivizsgáltatni magadat.
Én egy rahedli vizsgálaton voltam már ugyanezekkel a tünetekkel..plusz még fejfájás és itt-ott "szurkálást" érzek és nem találtak semmi konkrétat.
Tőlem megszokták kérdezni az orvosok hogy érzékeny lelkű személy vagyok-e.
Sokat fáj az alhasam is amire a nődoki aztmondja gasztroenterológiai probléma,ott meg azt mondják nőgyógyászati..most akkor mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!