Ulo munkat vegzek. Kihuzott testartassal, nem puposan ulok egesz nap,de megis annyira elkezdett fajni a derekam,hogy kezdek megorulni tole. 46 vagyok,nem ven szivar. Otletek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 12:00
2/8 A kérdező kommentje:
Eloszor azt hittem,hogy a légkonditól. Bár tovabbra sem zarom ki.
2023. jún. 8. 12:04
3/8 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltal?
2023. jún. 8. 12:07
5/8 anonim válasza:
Ilyesmik, de belenézegetve a videóba ezek kezdetnek jók, de mivel neked nem műtét utáni rehabilitációra kell, akkor lehet vadabbakat is választani. Ha a derekad fáj, akkor legvalószínűbb hogy valahol a hasizmaid környékén van a probléma, lévén azok tehermentesítik az ágyéki gerincet. Olyan videót keress, amiben a ferde meg haránt hasizmokról is szó esik. Ideális esetben érezni is fogod azt az izomfűzőt, aminek a nem használata miatt fáj a derekad.
6/8 anonim válasza:
Nem jó kihúzintva ülni órákat, kétlem, hogy olyan frankó izmaid lennének deréktájon. És lám nincsenek is, begörcsöltek. Jó szék kell, abban elterül az ember, mint Hortobágyon a furulyaszó, aztán nem fog fájni semmi, mert az mindent megtámaszt.
7/8 anonim válasza:
Na, ezt a videót kerestem neked:
Én ettől (gyakorlatilag az első, oldalra fordulva popsi emelgetéstől) szoktam érezni, hogy vannak izmok a derekam körül és csinálnak is valamit.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2023. jún. 9. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!