Miért maradt meg az emberi testen a hónalj szőrzet? Milyen túlélési vagy egészségügyi előnnyel jár?
Szeméremszőrzetnél még belátom hogy melegíteni hivatott a nemi szerveket.
De ennél nem tudom miért kéne melegíteni a hónaljat?
Tévedésben van, a nemi szerveket nem kell melegíteni, söt inkább csak ártana neki.
A nemi szerveknél is meg a hónaljnál is az egyedüli cél, hogy az illetö példány szagát jobban terjessze, és ezáltal jobban hasson a másik nemre.
A mai világban is. Az evolúció nem olyan gyors hogy pár ezer év alatt alkalmazkodjon az emberekhez.
Majd lehet hogy idővel ha fentmarad az emberiség akkor eltűnik
1980-as évekig legtöbben szőrösen hordták a lenti frizurát mégis.
De nem hiszem hogy a nemi szervük illata terjesztése végett.
A szagterjesztés még abból a korból maradt fenn, amikor az emberek ruha nélkül, hasonló életmódot éltem, mint a mai majmok.
A szeméremszörzeten eredetileg nem tapadt meg semmi, mert egyrészt nem volt rakjtuk bugyi, ami ott tartja ezeket a váladékokat, másrészt meg tisztogatják magukat az állatok is.
Egyébként a 16-17 században is divat volt a borotvált test, annak ellenére, hogy akkoriban nem igazán volt divatban a higiénia, értsd mosakodás.
Másrészt a 20. század közepéig a testszag teljesen megszokott volt, senki nek vette igazán észre, mert mindenkinek volt.
Én sem értem mi értelme a hónaljszőrnek
Amióta borotválom fiúként sokkal könnyebb a dezodort felvinni nem büdösödik és jobban érzem magam
De menj el egy kondiba vagy egy strandra még a 60 éves papáknak is le van borotválva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!