El lehet fekvés közben ájulni?
Nemrég feküdtem az ágyon, el kezdett mindenem zsibbadni, és sárga hullámokat láttam miközben csukva volt a szemem.
Tudni kell, hogy mostanában többször is probléma volt a vérnyomással ( hol alacsony, hol magas) és ugyan ezeket az érzéseket tapasztaltam meg mint amikor ezek miatt ájuláshoz közeli állapotba kerültem, most viszont ezek érzékelésére nem keltem fel egyből és próbáltam megállítani, hanem hagytam hogy végig zajlódjon, és én végig a tudatomnál voltam csak minden meg szűnt létezni, anyukám is itt volt és amikor éreztem hogy el fogok próbáltam szólni neki de olyan hallkan tudtam csak ezeket ki mondani már hogy nem hallotta, és a mondatom végére már éreztem hogy nem vagyok rendesen magamnál..
El aludni nem aludhattam el mivel ilyen gyorsan nem tudok és mindig is problémáim voltak az elalvással, és az elalvás nem így néz ki nálam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!