Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 2-3 sörtöl miért?

2-3 sörtöl miért?

Figyelt kérdés

Szoasztok.

2-3 sör után miért megy fel a 65-os pulzusom 80 ra?

Nincs baja a majamnak sem masnak voltam kivizsgalasokon. (Vervetel,kardiologia, rontgen)

Megis ha megiszok 2-3 sort felmegy a nyugalmi pulzusom. Mikor alszok es elotte iszok 3-4 oraval sort akkor arra kelek pl hogy 80-90 kozott van a pulzusom. De amugy atlagban 65 szokott lenni.

Mozgok, dolgozok, futok stb tehat azzal nincs gond.

25 eves fiu vagyok. Atlagos testsuly nem vagyok elhizva. Cukrom is jo.

De mindig ez van. Iszok kicsit maris megy fel a pulzusom.. Meg ejszaka is felkelek 1-2 szer. Ha nem akkor ugy alszok mint a bunda es nincs gond.

Vernyomasom 110-120/65-70 kozott szokott lenni.

2023. ápr. 29. 19:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha nem iszok es este fekszek audni van mikor ilsen 58 ra is lemegy…
2023. ápr. 29. 19:39
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Van, akire így hat az alkohol, van akire meg úgy...

Te ilyen vagy.

2023. ápr. 29. 19:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Ettol nem allhat meg a szivem?
2023. ápr. 29. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
2-3 sörtől a malignus ritmuszavar, szívmegállás esélye szinte a nullával egyenlő. Az alkoholnak ez a természetes élettani hatása ebben a mennyiségben, hogy emeli a pulzust. Ha már csökkenti, az régen rossz, a keringésdeprimáló hatása csak alkohol mérgezés esetén jelentkezik.
2023. ápr. 30. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Te csak a szokásos hipochonder vagy, aki minden második kérdésben ezen problémázol.

Menj orvoshoz, aki segít.

2023. ápr. 30. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kicsit iszol. Szerintem estére vízből se való másfél litert ledönteni.
2023. máj. 10. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!