Miért érzem néha ezt?
Figyelt kérdés
Miért van hogy néha ülök és kicsit Erősebben dobog a szívem?
65 pulzus 110/65 vérnyomás és egyenletesen lassan de erősen dobog ha ülök. nem mindig van így. Van mikor csak 5-10 percig érzem valamikor tovább de van mikor egyáltalán nem. Ez mitől lehet?
25 éves vagyok. Sportolok hobbi szinten futok.
2023. ápr. 20. 19:51
1/4 anonim válasza:
110/65-ös vérnyomás az borzasztóan alacsony, szerintem azért dobog hogy egyáltalán életben maradj
2/4 anonim válasza:
Nehogy elhidd amit ez a barom ír :D Teljesen jó a vérnyomásod.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben! De az az erzes mi lehet?
2023. ápr. 21. 16:23
4/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Nekem is szokott ilyen lenni mint neked. Voltam kardiológiai kivizsgáláson (magán úton) és mindent rendben találtak. Mivel te sportolsz így még az edzetlenségre sem lehet fogni. Esetleg stressztől lehet, illetve még reflux irányba el lehet menni, mivel a gyomorsav is okozhat hasonló szívbedobbanásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!