Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van a papírzsebkendők...

Miért van a papírzsebkendők szélein, a kerület mentén 1,5-2 cm-re az egyik felületén rücskös, érdes, afféle dombornyomott "minta" (másik felületén pedig az ellenkezője)? Mi a funkciója ennek a kidolgozásnak?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 9. 02:46
 1/9 anonim válasza:
80%
Neked is jók jutnak eszedbe ilyenkor 😂 egyébként nem tudom. Talán csak esztétika.
2023. ápr. 9. 02:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne csússzon annyira a f.ika amikor kifujod.
2023. ápr. 9. 02:59
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Azzal rögzítik egymáshoz a több réteg vékony papír réteget. Próbáld meg szétszedni, akkor érteni fogod
2023. ápr. 9. 06:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Ohh, akkor wc-papíron is csak azért vannak bárányok, hogy rögzüljenek a rétegek egymáshoz?
2023. ápr. 9. 09:40
 5/9 A kérdező kommentje:

#3. Köszönöm szépen.

Időközben egy másik helyen is ezt olvastam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

Amúgy én arra (is) használom, hogy így meg tudom különböztetni, hogy melyik oldalát használtam, mivel egy papírzsebkendőt nem egyszer használok, mert van, hogy alig jön ki valamennyi.

Nem tudom, hogy mások hogy vannak ezzel.

Vagy ti például nem fújjátok ki az orrotokat naponta, akkor is, ha nem vagytok náthásak?

2023. ápr. 9. 09:48
 6/9 anonim ***** válasza:
1. Este 8-tól ezen törte a fejét, végül 7 óra után feladta és feltette itt a kérdést.
2023. ápr. 9. 20:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon sok éve eszembe jutott időről időre ez a kérdés, de úgy látszik, hogy sosem olyankor, amikor gyk közelben voltam. Szerintem még gyk sem volt, amikor ez a kérdés bennem már megfogalmazódott. ;)

De legalább most már tudom a választ, hála Törlömmagamhanapontaittlógok felhasználónak. :)

2023. ápr. 10. 01:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Törlömmagamhanapontaittlógok - minden nap itt lóg kb :D
2023. ápr. 12. 10:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Így sejtem én is. ;)
2023. ápr. 12. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!