Mitől lehet ez?
Generalizált szorongásom és pánikzavarom van.
Terápiával kezelve van + gyógyszer január óta. Szerencsére jó vagyok nincs pánikrohamom se semmi bajom. Jó a kedvem eltudok menni bárhova.
De tegnap este ahogy aludtam arra keltem hogy 120 volt a pulzusom (alapból 60-70) és alig akart lemenni kicsit izzadtam meg kicsit légszomjam volt. Aztán hol lement 80 ra utana vissza 100 utana megint le 70 vissza 90-re...
Mértem vérnyomást gyors 120/70 volt tehát az nem ment fel érdekes.
Kb 20-30 percig tartott utána visszabírtam aludni.
3 hónapja nem jött rám ilyen. Most ez hogy lehet?
Mellkasi szorongásom volt meg mindig a szívemet monitoroztam még a terápiák előtt mikor még nem jártam orvoshoz ha ez számít valamit.
Most napközben 70 az átlag pulzus nem megy feljebb.
Ja meg este ahogy megfordultam vagy felkeltem egyből gyorsabban dobogott utána mindig visszalassult..
Ez nem valami érelmeszesedési probléma?
26/F vagyok 70 kg és 170 cm magas.
Szedj fokhagyma kapszulát. JÓ a vérnyomásra, meszesedésre, támogatja a normál keringést, még az idegrendszerre is jó hatással van.
Lehet hogy akkor rossz a szívem?
Szoktam futni meg fizikai munkát végzek akkor nincs baj.
Tavaly juliusba voltam kardiologian. Ultrahang ekg volt ott minden oke.
Volt terheleses ekg minden rensbe volt.
Volt 24 h holter. Ott is minden rendben.
Cukrom is jo meg pajzsmirigyem.
Kerjek uj idopontot es menjek el ujra ?
Igen. És ha az is tökéletes, akkor mégis szedhetnél fokhagyma kapszulát, és legalább érelmeszesedésed nem lesz.
Én pl. szívritmuszavarra szoktam szedni. Nekem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!