Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Stressz ellen szén tabletta?

Stressz ellen szén tabletta?

Figyelt kérdés

Minden vizsga előtt nagyon stresszelek és "rám jön" a f*sás.

Ha vennék be szén tablettát az vajon javítani a helyzeten?

Nem rendes székletről van szó, hanem amikor izgul az ember (legalábbis nálam mindig előjön előtte)

Előtte nem enni sem merek de akkor is.

2023. ápr. 3. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A gond nem azzal van, hogy valóban szükség van a hasmenésre, pl. fertőzés miatt. Ez lelki, tehát hiába beveszed a tablettát, a cifra érzése akkor is rád fog jönni, még ha nincs is mit... Max. ha a tablettával biztonságban érzed magad, akkor a placebo hatás érvényesülhet.

Egyébként ezt érdemes lenne kezelni, a lelkieket rendbe tenni, mert még most jön a java, a munkaerőpiacon helyt állni, ott meg aztán érik a pofonok az embert rendesen.

2023. ápr. 4. 09:12
 12/14 A kérdező kommentje:

#10 köszi a tippet, azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsés...

#11 tudom h lelki de mit csináljak?!

Voltam már pszichológusnál nem kevés pénzért de semmi nem változott.

Elég sok rossz történt a családban ami mindig eszembe jut, nekem kell helytállni nem átlagos gyerek korom volt sajnos. Nekem nem "csak" a tanulás jutott.

2023. ápr. 4. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 nem vagy egyedül, én se aranyban nőttem fel... (11 voltam) Viszont ezekkel a hasfogókkal vigyázni kell mert felboríthatod az egészet, aztán meg attól fogsz szenvedni.
2023. ápr. 4. 14:05
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 az lehet h te sem (nem pénzre értettem)

De mindneki máshogy viselni

Én stresszel sokat.

2023. ápr. 4. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!