Korábban már kérdeztem, de hátha új infók tudatában ez a húgyúti fertőzés, ami a hugycsövem égő fájdalmával jár, meddig tart?
Végül elmentem ma az urológiara. A következők derültek ki:
UH végig negatív. Vesék hólyag stb.
Prosztata is negatív (benyult)
Vervetel: lyoochita alacsonyabb (14) , neutrophil magasabb (74)
A vizelet vizsgálatban minden negatív lett
Plusz tenyesztest is rendeltek.
Maradt a ciprinol, de holnap még megyek vissza egy részletes szakvéleményre a leletek miatt.
El fog múlni? Fog javulni? :(
Üdvözletem! Sajnos férfiak esetében a húgyúti infekciók tovább tarthatnak, részben azért is, mert maga a húgycső hosszabb, ezért is kell mindig urológusnak végeznie a kezelést (tk. szerint legalábbis). Én mondjuk nem cipro-t adtam volna első körben, de a legtöbb húgyúti kórokozóra hatásos az is.
Lényeg, hogy el fog múlni, igyál sok folyadékot, szedd az antibiotikumot, a tenyésztéstől függően azt lehet majd váltani kell; de rendben lesz minden. Légy türelemmel, mindent jól csináltál, a neutrophil emelkedést pedig a gyulladás okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!