Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Titeket is megvisel ez az...

Titeket is megvisel ez az időjárás mostanában?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy panaszkodós típus, hisztisnek sem nevezném magam, de ez az időjárás mostanában nem egyszerű szinten kihat a hangulatomra és a közérzetemre. Napok óta olyan vagyok, mint egy hulla, ingerült vagyok, munkatársaimon korosztálytól függetlenül mindenkinél ugyanezt tapasztalom. Vegyük csak a mai napot:

Reggel hideg, kissé szeles időjárás, majd ezt követően hatalmas szél. Utána napsütés, újból beborult, jött az eső. Az eső elállását követően nem sokkal szakadó HÓ legalább fél órán keresztül. A hóesés után napsütés, szélcsend, majd most ismételten kezd beborulni. Mindez PÁR óra leforgása alatt, ez az időjárás minden, csak nem normális...

Sajnálom az idősebb generációt, ha engem 30 évesen megvisel bele sem merek gondolni, hogy ők hogyan érzik magukat...

2023. márc. 28. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:

én sem örülök neki, de hát a tavasz a legváltozékonyabb és leginkább szeles évszak, ez mindig is így volt

amúgy még mindig sokkal jobb a hangulatom most, mint télen

2023. márc. 28. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne megviselnie? Az időjárás már csak olyan, hogy folyton változik, nem kell vele foglalkozni. Az irodából még csak nem is érezni az egészből semmit, vagy te kint ácsorogtál fél napot?
2023. márc. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!