Időjárási front megvisel titeket is?
13.
Mert pszichés. Ha nem tudnátok, hogy jön a front, semmi bajotok nem lenne. Szoktak jönni légnyomás dolgokkal pl, de könyörgöm az máskor is változik, nem kell hozzá front, illetve van úgy, hogy front előtt-alatt is alig. Hőmérséklet? Az főleg eltérő egész évben, pláne télen, amikor akár 5 percenként 20 fokkal eltérő helyen vagyunk. Szél is fújhat bármikor, eső is lehet. Semmi különleges. Ahogy semmi különleges ismeretlen természetfeletti sincs benne, ami akkor ezeken felül lenne a frontban, mert a többi paraméter tehát nem játszik.
15.
És mikor? Az eddigi 52 évben még soha nem fájt a fejem. Igen, egyszer sem.
Két napja alig élek. Ma elkezdődött a migrénem kiadós szédüléssel a semmiből, szóval ez három napig el is fog tartani ahogy eddigi tapasztalataim mutatják.
Szenvedek és visítanék legszívesebben a tehetetlenségtől és fájdalomtól. 22 éves vagyok.
Pszichés? Hát MIUTÁN elkezdődött a migrénem, utána tudtam meg hogy kettős front jön meg hidegfront a nagy meleg után ami most van, addig nem tudtam. Az én időjárásjelentésem az a fejem. Ha elkezd fájni tudom hogy front jön. És igen, mindig beválik és tényleg front lesz. Ilyenkor nem tudok enni egyáltalán napokig és rosszul vagyok. Tökéletes kettősfront érkezik és mióta így váltakoznak a frontok mostanában én a padlón vagyok fizikailag, néha szó szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!