Baj, ha reggelente nem tudok kakilni? Hogy tudnék?
Figyelt kérdés
Szeretném valahogy, ha tudnék reggelente kakilni, mert sajnos legtöbbször napközben jön rám, és olyankor vagy visszatartom suli utánig vagy sajnos ha nagyon ki akar már jönni el kell menjek suliban...
17/l
2023. márc. 15. 12:28
11/14 anonim válasza:
Most ülök a WC-n fél órája hogy kijöjjön minden, próbáld ki te is.
12/14 anonim válasza:
"sajnos ha nagyon ki akar már jönni el kell menjek suliban..."
És ez miért akkora tragédia? Ott is van wc, nem? Nagy lány vagy, el tudod intézni egyedül is.
Amúgy nekem sem kell reggel. Sokszor inkább este fürdés előtt jön rám valamiért. De simán van, hogy napközben kell. Ez esetben sem csinálok belőle ügyet, simán elintézem.
13/14 anonim válasza:
Én is minden héten kakilok a suliban, ha nem is így tervezem. Nem nagy ügy. 19L
14/14 anonim válasza:
Nem értem a problémát... Miért baj, ha a suliban intézed? Legtöbbször nekem sem reggel kell. De nem is bánom, hogy reggel mikor amúgy is sietni kell, nem kell még ezzel is foglalkoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!