Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az hogy mindig 9 és...

Miért van az hogy mindig 9 és fél 10 között tudnék menni wc-re?

Figyelt kérdés

Nagyon bosszantó mert 8-tól vannak óráim suliban

és 7-kor megy a buszom hiába kelek fel 5-kor vagy 6-kor ittam kávét, langyos vizet,futkosok... semmi.

De már az aranyerem is kezd kijönni annyira erőlködtem, viszont 9-9:30 fele rendszerint érzem, hogy kell de annyira hogy többször óráról mentem ki emiatt és ezt már nagyon kellemetlennek érzem, de órán meg annyira kell, hogy muszáj kimennem.

Vannak teák tudom , azokat nem merem inni mert biztos olyankor hat amikor nem kéne..

2023. márc. 13. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Pszichés.
2023. márc. 13. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Tenyleg psziches. En otven fele jottem ra, hogy utazas, eskuvo, temetes, fodrasz, randi, stb stb stb eseten miert az indulas elotti egy percben kell nagyon hirtelen mennem. Akkor is, ha orakkal elotte ketszer is sikerrel jartam.
2023. márc. 13. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
És ez ellen mit lehet tenni?
2023. márc. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!