Egy két éve van egy olyan problémám ami eddig nem volt, hogy amikor veszem a levegőt mintha a szél bele menne vagy hogyha fogalmazzak lent kifejtem.?
Figyelt kérdés
A dolog ott kezdődik, hogy volt egy nagyobb depim és azóta van egy pár bajom, remeg a szám ugye ez a levegő vételes dolog ami miatt aludni is nehézkesebb.
Tudtok mondani erre valami? Miért lehet vagy hogyan lehetne ezt megoldani? Előre is köszönöm a válaszokat, segítségeket!
Szép napot/estét ki mikor olvassa :)!
2023. márc. 12. 23:33
3/9 anonim válasza:
Ez szimpla idegesség, szedj valami magnéziumot B-vitaminnal együtt! Ha stresszes vagyok nekem is remeg a szám látványosan
4/9 anonim válasza:
Nálam, nyelési problémát is okozott. És még sorolhatnám. Aztán csak úgy elmúlik. Viszont, zavaró tud lenni nagyon.
5/9 A kérdező kommentje:
3as, rendben megprobalom hátha segít köszönöm a választ!
2023. márc. 13. 00:37
6/9 anonim válasza:
"hogy amikor veszem a levegőt mintha a szél bele menne"
De mibe????
7/9 A kérdező kommentje:
6-os, a torkomba, olyan érzésem van 1 2 éve, azt hittem el múlik, de nem, eddig nem volt ez
2023. márc. 13. 13:06
8/9 anonim válasza:
Szóval 1-2 éve szél megy a torkodba?! Hát az nem semmi. Komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!