Miért érzem néha ülés közben?
Ha ülök vagy fekszek van mikor érzem a mellkasomba hogy dobog a szívem.
65 pulzusom szokott lenni 11/70-es vérnyomással.
Ha érzek minden egyes dobbanást is ugyanúgy 65 ös a pulzus. Látszik a pólómón is olyankor hogy dobog.
De ha csinálok valamit vagy sportolok vagy dolgozok vagy ilyesmi akkor nem érzem.
Futás után se érzem ha megálltam.
Így érzem hogy dobog minden egyes dobbanást akár 5-10 percig is. De van mikor csak 2-3 percig aztán már nem érzem mindig változó az időtartam.
De nem mindig mikor ülök kb 10 ből 7 szer.
Cukrom ekg jó. Terheléses ekg jó. Ultrahangon voltam fél éve az is jó.
Vérvételem volt 2 hónapja ott se volt semmi.
28/F
Beírtam googleba de ilyen koszorúér szűkületet meg billentyű hibát ír meg szívritmus zavart...
Azért kérdeztem.
De miért érzem néha a mellkasomba ha ülök amúgy? Ennek mi lehet az oka? Hogy érzem minden egyes dobbanást.
Nem dobog félre nem dobban nagyobbat és nem összevissza... Egyenletesen csak érzem.
Abszolút hipochondriának tűnik, de azért ne szivassátok már...
Kérdező, az a nagy helyzet, hogy normális értékek mellett, ritka, hogy a szívdobogásérzet kóros elváltozást jelezzen. Ha azt hallod, hogy szabályosan ver a szíved, hurrá, ha össze vissza, akkor kardiológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!