Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak az állandó...

Mit csináljak az állandó rosszkedv ellen?

Figyelt kérdés
alapjában én egy vidám pörgős mosolygós lány vagyok, de kb fél éve teljesen megváltoztam. rossz kedvem van mindig, soha nincs kedvem semmihez, még mosolyogni sem. és nem értem miért. persze, vannak lelki problémáim, de régen is voltak és mégsem látszott rajtam, ha baj van. most viszont nem tudom mit kezdjek ezzel, mások is észrevették és azt mondják úgy nézek ki mint egy depressziós. sokszor még beszélgetni sincs kedvem, a barátaimmal is alig találkozok. mit tegyek? valami vitamint szedjek? esetleg valami jó tanácsok?
2010. okt. 6. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Találkozz a barátaiddal és nevess.

Állítólag nem azért nevetünk, mert jó kedvünk van, hanem azért van jó kedvünk, mert nevetünk. Próbáld ki.

2010. okt. 6. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
egyél egy kis csokit :d engem megnyugtat:D
2010. okt. 6. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
fordulj a háziorvosodhoz ;)
2010. okt. 6. 10:15
 4/4 anonim válasza:
Mozdulj ki!
2010. okt. 6. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!