Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Inzulin sokk most ez valójában...

Inzulin sokk most ez valójában hogyan működik?

Figyelt kérdés
Cukorbeteg vagyok és láttam róla videókat és átéltem is de nem rángatóztam csak elgyengültem viszont volt kórházban szobatársam aki egyszerüen előzmények nélkül elájult.
2023. márc. 4. 06:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Most azt mondod amikor bekómàl valaki? Ha nem akkor elnezest kerek. Nos mamám is cukros volt,ha leesett a cukra olyan volt mint aki elfele alul,azonnal cukrot kellett neki adni kiskanálba a szajaba lenyeletni vele mert különben bele halhatott volna. Ezért fontos az étkezés illetve o is inzulinozta magát. Én gyermekként láttam mindig ezt. Egyszer történt egy olyan eset orvosi rendelőben leesett a cukra már nem volt magánál és venasan adtak neki cukrot azonnal jobban lett mindkét esetben. Amikor pedig magas volt szinten furcsa volt,akkor pedig inzulint adott magának. Utána át allitottak az inzulint és minden Okes volt de az értekezés elengedhetetlen meg a pontos adagolas. Remelem sikerült segitenem. Hozzateszem mindig legyen cukor nalad (olyan cukor amit elszopogathatsz) és viz. Fontos a rendszeres ellenorzes
2023. márc. 4. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Apukám is cukros volt első vagyok és neki meg mindig 30 koruli volt a cukra. Neki egy orvos adimetet irt. De semmit sem ért mivel nem tartott dietat alkohol is ment szépen… szóval nehéz ez a cukorbetegség De manapság már jól beállítható.
2023. márc. 4. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:

2. apukadnak azért volt nehéz, mert nem tartotta be a szabályokat amit egy cukorbetegek be kell... az adimet is akkor ér ha mellette mozogsz, nem pialsz és normálisan tartod a diétát. a diéta meg számolós, nem találomra megy.

kérdező, én is cb.vagyok. egyszer ájultam el eddig, éreztem már előtte pár perccel, hogy ez nem fog jól alakulni. Nagyjából úgy volt, hogy kiszáradt a szám, aztán kellemetlenül éreztem magam, kimentem a wcre, de nem jött semmi.. aztán szedulni kezdtem, tántorogtam és összeestem. Cukros vizet írattak velem. Szerencsére mindez a kórházban történt. Azóta egyszer volt olyan, hogy éreztem valami nem okés, akkor az oka az volt hogy többet mozogtam mint amennyit szoktam, nem ettem idoben és leesett a cukrom egy bolt közepén. Leultettek, kaptam egy pohár vizet, ettem egy szem szőlőcukrot és pár perc alatt rendbe jöttem.

2023. márc. 4. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen első vagyok írtam is hogy a diéta miatt.. :) meg h nem tartott semmit igazad van
2023. márc. 4. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!