Inzulin sokk most ez valójában hogyan működik?
2. apukadnak azért volt nehéz, mert nem tartotta be a szabályokat amit egy cukorbetegek be kell... az adimet is akkor ér ha mellette mozogsz, nem pialsz és normálisan tartod a diétát. a diéta meg számolós, nem találomra megy.
kérdező, én is cb.vagyok. egyszer ájultam el eddig, éreztem már előtte pár perccel, hogy ez nem fog jól alakulni. Nagyjából úgy volt, hogy kiszáradt a szám, aztán kellemetlenül éreztem magam, kimentem a wcre, de nem jött semmi.. aztán szedulni kezdtem, tántorogtam és összeestem. Cukros vizet írattak velem. Szerencsére mindez a kórházban történt. Azóta egyszer volt olyan, hogy éreztem valami nem okés, akkor az oka az volt hogy többet mozogtam mint amennyit szoktam, nem ettem idoben és leesett a cukrom egy bolt közepén. Leultettek, kaptam egy pohár vizet, ettem egy szem szőlőcukrot és pár perc alatt rendbe jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!