Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akinek műtöttek már le anyajeg...

Akinek műtöttek már le anyajegyet, hány napig fájt utána a seb?

Figyelt kérdés
Kettőt vágtak ki tegnap, és rettenetesen fáj. Mikor várható enyhülés?
2023. febr. 16. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fáj. Kicsit húzódott a varrat. A hasamon és az oldalamon volt.
2023. febr. 16. 21:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Tavaly vettek le egyet, szinten a hasamrol, az csak az elso nap fajt. De ez a ketto most egyszeruen nem akar alabb hagyni. Mondjuk az orvos aki csinalta, erezhetoen nem volt olyan profi, mint az elozo…

Neked is kivagtak ugye? Szoval nem lezer meg fagyasztasos modszerrel szedték le?

2023. febr. 16. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, nem is kivágták.

Ha nem piros, gyulladt, akkor biztos elmúlik.

2023. febr. 16. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kivágtak kettőt, egyáltalán nem fájtak
2023. febr. 16. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fáj és erősödik, elfertőződhetett. Honnan vették le? Rettenetesen nem kéne fájnia, ott akkor valami baj van, menj vissza vele.
2023. febr. 16. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! 8 darabot vettek le ròlam, nem annyira fàjt, ki lehetett birni érzéstelenitô nélkûl! Utànna csak huzòdò érzés volt, kaptam rà kenöcsöt! Hamar el is mult a kellenetlen érzés.
2023. febr. 17. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a lapockámról vettek le egyet, ambuláns műtét keretében, sebészeti úton (egyébként ez az egyetlen professzionális módja). Egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Viszont eléggé viszketett. Tökéletesen gyógyult a seb. Szerintem nem kellene fájnia.
2023. febr. 17. 17:42
 8/8 anonim válasza:
Az erzestelenites pillanataban fajt, utana soha tobbet nem
2024. márc. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!