A túlsúlyom miatt visel meg a tömegközlekedés?
Túlsúlyos (166 kg) fiatal srác vagyok, és azt vettem észre, hogy azokon a napokon amikor sokat kell tömegközlekednem eléggé elfáradok. Amikor otthon vagyok vagy autóval megyek nem érzem magam olyan fáradtnak. Más is így van ezzel, vagy ezt is a túlsúly okozza?
Azt észrevettem hogy megterhel gyakran az átszállás, álldogálás, lépcsőzés az aluljárókban, de ez képes lehet ennyire kihatni az egész napomra? Ha rendszeresen mozognék könnyebb lenne ezekkel megbirkózni vagy először fogynom kellene?
Kérdező :
Nem erre irányult a kérdésed és biztosan tudod is ez a súly nagyon magas, de kérlek szépen változtass életmódot, mert az ilyen szintű elhízás rettentően megterheli a szervezetedet.
Gondolom fiatal vagy még így előtted az élet (de ha 60éves is igaz lenne veszélyes ez a súly), direkt nem diétát írtam hanem életmódot, mert úgy sikerül majd tartani is az elért súlyt.
Mozogni&sportolni még csak óvatosan ( séta leginkább), étkezésre kell kiemelten figyelni, kívánom hogy legyen elég erőd - kitartásod, aztán majd írj nekünk a közlekedés is mennyivel könnyebb már 20-30-60 kilóval könnyebben! Drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!