Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A túlsúlyom miatt visel meg a...

A túlsúlyom miatt visel meg a tömegközlekedés?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos (166 kg) fiatal srác vagyok, és azt vettem észre, hogy azokon a napokon amikor sokat kell tömegközlekednem eléggé elfáradok. Amikor otthon vagyok vagy autóval megyek nem érzem magam olyan fáradtnak. Más is így van ezzel, vagy ezt is a túlsúly okozza?

Azt észrevettem hogy megterhel gyakran az átszállás, álldogálás, lépcsőzés az aluljárókban, de ez képes lehet ennyire kihatni az egész napomra? Ha rendszeresen mozognék könnyebb lenne ezekkel megbirkózni vagy először fogynom kellene?

2023. febr. 16. 13:41
1 2
 11/19 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az lehet, de képzeld el, te mennyire viseled meg a tömegközlekedést. Szegény alig várja, hogy beérjen a remízbe, és kipihegje magát.
2023. febr. 18. 18:00
 12/19 A kérdező kommentje:
😂😂 igaz
2023. febr. 18. 18:21
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Tudni kell, hogy kell ülőhelyhez jutni a szarabb járatokon is. Ennyi. Aki tátja a száját, az állni fog.
2023. febr. 20. 20:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, változott valamennyit a súlyod azóta?
2023. márc. 10. 04:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Aha kb 3 kilóval kevesebb
2023. márc. 10. 14:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Van kedved privátban beszélni?
2023. márc. 11. 02:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát írj nyugodtan ha valamiről szeretnél beszélgetni
2023. márc. 12. 10:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező :

Nem erre irányult a kérdésed és biztosan tudod is ez a súly nagyon magas, de kérlek szépen változtass életmódot, mert az ilyen szintű elhízás rettentően megterheli a szervezetedet.

Gondolom fiatal vagy még így előtted az élet (de ha 60éves is igaz lenne veszélyes ez a súly), direkt nem diétát írtam hanem életmódot, mert úgy sikerül majd tartani is az elért súlyt.

Mozogni&sportolni még csak óvatosan ( séta leginkább), étkezésre kell kiemelten figyelni, kívánom hogy legyen elég erőd - kitartásod, aztán majd írj nekünk a közlekedés is mennyivel könnyebb már 20-30-60 kilóval könnyebben! Drukkolok neked.

2023. márc. 30. 00:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Rendszeresen sportolok egyébként most már néhány hónapja, nyilván óvatosan, a súlyomnak megfelelően.
2023. márc. 30. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!