Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Erős hasfájásaim vannak, a...

Erős hasfájásaim vannak, a szüleim nem hiszik el!?

Figyelt kérdés

Sajnos még mindig a szüleim döntenek, még egy két évig kiskorú vagyok...

Nagyon fáj a hasam 2 napja, és mivek pont most van menzeszem, erre fogja mimdenki. De ez most másmilyen fájdalom, agyomrom fáj.

2 napig nem voltam suliba, de anyu nem engedett elmenni dokihoz, mert hogy ,,lejároatom magam, hogy hasfájással megyek, nem enged el" . De persze suliba menjek, pedig nagyon erős fájásaim vannak. Mondtam nekik, és azt mondták, hogy biztos csak Tz-t írunk. Aztán mondtam hogy nem, tényleg görcsöl. Aztán elkezdte anyám, hogy akkor nem enged el a másfél hét múlva levő iskolai bulira (amin mindenki ott lesz), merthogy ha suliba se megyek, akkor oda sem. De hát jövő héten már mennék, de mind1. Erősek a fájások, 7-8 óráim lennének, hogy győzzem meg hogy maradjak itthon, de mehessek a sulibulira is?

2023. febr. 14. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a szülő ahhoz, hogy orvoshoz menj. Holnap, ha nem leszel jobban, elmész.
2023. febr. 14. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
3%
Anyukádnak igaza van. Ha olyan nagy fájdalmaid lennének nem azon aggódnál, hogy részt vehetsz-e a bulin, hanem hogy megéred-e. Menj csak suliba.
2023. febr. 14. 17:51
 3/10 A kérdező kommentje:

3 kmre van a háziorvosom, és hasfájással nem igen szeretnék gyaloholni.

2esnek: nem, çsak nem értem az összefüggést, hogy miért ne mehetnék el, addig még van majdnem 2 hét, addigra elmúlna a hasfájás

2023. febr. 14. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Ha te se hiszed, hogy bármi komoly lenne, mint mondjuk egy vakbélgyulladás, akkor miért lógsz a suliból?
2023. febr. 14. 19:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy nem tudom hogy komoly e, de valószínűséggel egy gyomorrontás, mert hasmenésem is van
2023. febr. 14. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
És ettél valami gyanúsat?
2023. febr. 14. 20:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem, csak gyümölcsöket, meg 2 napja egy éttermi kaját, de abból apám is evett, neki kutya baja
2023. febr. 15. 05:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Mennyi gyümölcsöt? Nem túl sokat? Már jobban vagy?
2023. febr. 15. 16:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Még mindig fáj, de azt mondják hogy ez pszchihés alapon van, hogy csak beleképzelem a fejembe...
2023. febr. 19. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
A szüleid mondják? Ez kiskorú veszélyeztetése. Lehet, hogy tényleg pszichés, bár az nem lenne erős, de ezt a szülőnek nincs joga kijelenteni, csak orvosnak vizsgálat után. Egyik nap suli után szépen elmész a háziorvoshoz.
2023. febr. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!