Erős hasfájásaim vannak, a szüleim nem hiszik el!?
Sajnos még mindig a szüleim döntenek, még egy két évig kiskorú vagyok...
Nagyon fáj a hasam 2 napja, és mivek pont most van menzeszem, erre fogja mimdenki. De ez most másmilyen fájdalom, agyomrom fáj.
2 napig nem voltam suliba, de anyu nem engedett elmenni dokihoz, mert hogy ,,lejároatom magam, hogy hasfájással megyek, nem enged el" . De persze suliba menjek, pedig nagyon erős fájásaim vannak. Mondtam nekik, és azt mondták, hogy biztos csak Tz-t írunk. Aztán mondtam hogy nem, tényleg görcsöl. Aztán elkezdte anyám, hogy akkor nem enged el a másfél hét múlva levő iskolai bulira (amin mindenki ott lesz), merthogy ha suliba se megyek, akkor oda sem. De hát jövő héten már mennék, de mind1. Erősek a fájások, 7-8 óráim lennének, hogy győzzem meg hogy maradjak itthon, de mehessek a sulibulira is?
3 kmre van a háziorvosom, és hasfájással nem igen szeretnék gyaloholni.
2esnek: nem, çsak nem értem az összefüggést, hogy miért ne mehetnék el, addig még van majdnem 2 hét, addigra elmúlna a hasfájás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!