Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Brutális izzadás mit csináljak?

Brutális izzadás mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voltam dokinál,(házi) csináltatott egy vérképet,és ezzel el is intézte,hogy nincs semmi bajom.

pedig: sétálok pár percet és ömlik rólam a víz, melegem van mindig, minusz fokokban is izzadok, otthon nem tudok már meglenni nyitva van az ablak és megy a ventillátor és póló nélkül fekszem le... doki szerint minden rendben, szerintem ez nagyon nincs rendben....

27év férfi, 170cm 70kg...

2023. febr. 13. 18:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Van egy szuper izzadásgatlo szer, de igazából én csak hónaljra ismerem, de arra brutálisan jó. Egész testre nem tudom hogy működne. Antisudorica ecsetelo. Patikában lehet kapni.
2023. febr. 13. 18:38
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen használom honaljra, oda jó is, de a fejemen ugyan úgy ömlik, meg a hátamon, talpamon stb
2023. febr. 13. 18:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet simán pszichés oka is! Főleg hogy még csak elhízott sem vagy. Stresszes vagy? Az életed nyugis?
2023. febr. 13. 18:41
 14/25 A kérdező kommentje:
Stresszes vagy? igen
2023. febr. 13. 18:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Én elmentem egy kineziológushoz, hogy segítsen. Hasonló problémaval mint a 6-os. Lementunk a tudatalattimba egészen a probléma gyökereeig. Mi megtaláltuk és segített is feloldani.

A kollégák persze hülyenek néztek, hogy bedolok ilyen humbuknak. De ha működik akkor kit érdekel mások véleménye? Próbáld ki. Keresni az okát. Segítséggel.

2023. febr. 13. 18:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Kineziológus a tudatalattidba? Hát azt meg hogy csinálta? Az placebo volt, maga a törődés hatott.
2023. febr. 13. 19:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Na az ilyen válaszok miatt írtam a második bekezdest.. 😂😂😂
2023. febr. 13. 20:35
 18/25 A kérdező kommentje:
Ma voltam egy magán dokinál,(belgyógyász) ő tovább küldött pulmonológia... Állítása szerint alacsony a tudő vitál kapacitásom, bármit is jelentsen ez
2023. febr. 14. 18:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Ez lenne az utolsó, amire gondolnék, ez úgy néz ki, mintha kifulladnál a legapróbb fizikai tevékenységtől, de nálad a leírás alapján nem ez a helyzet, nem légszomjra panaszkodsz. Majd jelezz vissza a továbbiakról. Szerintem ejts útba egy endokrinológust.
2023. febr. 14. 19:16
 20/25 A kérdező kommentje:
Majd jelzek, holnap hívom a pulmonológust(magán) remélem hamar kapok időpontot
2023. febr. 14. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!