Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért halnak el ennyien?

Miért halnak el ennyien?

Figyelt kérdés

Mindennap látok 1 posztot a facen hogy szívmegállásban meghalnak fiatalok.

Persze a kommentek 90% a vakcinát írják...

Szerintetek mi lehet az oka egy egészséges embernél? Kevesen vizsgáltatják magukat vagy hogy lehet ez?

2023. febr. 8. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
9, szívesen láttunk volna a kórházban, sajnos nem tudom visszapörgetni az időt. Én láttam 85-től, mennyi fiatal halt meg, mennyi sportoló. Hidd el, most sem több a hirtelen szívhalál.
2023. febr. 8. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Állandóan iszunk meg szpídezünk mert nehéz a munka és kevés a meló, aztán meghalunk. Ha már ilyen nehéz az élet akkor minek erőlködni....
2023. febr. 8. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
*kevés a munka és kevés pénzt adnak (azért megy a kábítószer) ezt akartam írni
2023. febr. 8. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

*vagyis nehéz a munka és kevés a pénz

3-ad szorra csak sikerül leírnom helyesen :)

2023. febr. 8. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

A fiatalkori előjelek nélküli infarktusnak többnyire rejtett szívbetegség az oka, lehet veleszületett vagy később kialakult is. Mivel nem okozott korábban panaszt nem lett felderítve. Erre az egészségtelen életmód (cigaretta, alkohol, napi 2 Monster, felgyorsult világ stb) rátesz egy lapáttal.

Az oltásoknak mint minden gyógyszernek vagy készítménynek vannak mellékhatásaik , de a várható haszon többszörösen meghaladja a mellékhatások mértékét, amelyek csak igen ritkán súlyosak, de előfordulnak természetesen.

2023. febr. 8. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenféle szteroidok, étrendkiegészítő moslékok, energiaitalok, kábítószer, sok hülye úgy zabálja a xanaxot, mint ovisok marékkal a zizit.
2023. febr. 14. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!