Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Orrsövény ferdülés okozhat...

Orrsövény ferdülés okozhat éjszakai felriadást?

Figyelt kérdés

A bal orrlyukam többnyire csak kilélegezve szabad, mert belélegezve odacuppan az orrom eltömítve a lyukat, a jobb orrlyukat kb. nem átjárható levegővel.

Riadhatok fel emiatt néha elalvás után nem sokkal levegő után kapkodva? Nem horkolok.

2023. jan. 29. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
az inkább apnoé, centrális
2023. jan. 29. 20:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Jézusom, ez biztos?
2023. jan. 29. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem is van, igen, az orrsövény ferdülés nehezíti a légvételt de ez a levegőkapkodás tipikus apnoé
2023. jan. 29. 20:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Elvileg az apnoét nem veszi észre magán az ember, nem is horkolok. Voltam kivizsgáláson 3 éve és semmi baja a szívemnek. Feleségemet kérdeztem a legutóbbinál, mert még ébren volt, azt mondta, hogy nem maradt ki lélegzetem.
2023. jan. 29. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
a centrális apnoénál nincs horkolás, csak a másik fajtájánál. Ez nem a szív baja, hanem idegek, neurológiai-agyi dolog.
2023. jan. 29. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
a centrálisat észreveszed mármint hogy nem kapsz levegőt s arra riadsz fel ,nekem sorozatba megy minden éjjel
2023. jan. 29. 20:35
 7/9 A kérdező kommentje:
És ezzel mit lehet tenni? Nagyon súlyos betegség? 33 vagyok
2023. jan. 29. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Fulladas eseten igen, fel fogsz ebredni.
2023. jan. 30. 02:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nem betegseg.

Menj ful orr gegeszetre, es kerj mutetet.

2023. jan. 30. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!