Ez szorongás vagy valami más lenne?
Már egy jó ideje néha fura érzésem van a mellkasomba. Néha rossz a közérzetem. Minden kis jelentéktelen fájdalomra be stresszelek. Néha félek ettől néha attól.
Meg van mikor fura érzésem van a mellkasomba egy pillanatra vagy hosszabb ideig mintha izgulnek stb..
Voltam vérvételen. Tudo rontgenen.
Minden oke.
Voltam kardiologian.
Ekg,terheleses ekg, ultrahang minden rendben volt.
Cukrom is jo.
Pajzsmirigyre gyanakodnek mert 0.6mu/l vagy mi értékem volt.
Az nem kevés?
Mikor volt szivultrahang akkor nézett valamit a torkomnál is azt mondta nem lát gondot.
24/F
Holnap bejelentkezek egy pajzsmirigy vizsgálatra.
Amúgy annyi hogy pánikrohamos vagyok bár már jól kezelem meg járnom kell pszichiáterhez. Meg generizált szorongásom van meg önértékelési problémám meg megfelelési kényszerem stb..
Senior Sef megszallott belszakerto.
Szorongo, stresszes, neurotikus vagy. Barmit elo tudnal idezni magadnak. Nekem huszonevesen extrasystoleim voltak, kesobb brutalis hasmenes, mindig esemenyek elott. Aztan ezer masik dolog. Miota az idegeimre felirt gyogyszert, gyogyszereket szedem, a magam ura lettem, neha le is csokkentem a szedesuket fokozatosan egesz kicsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!