Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez szorongás vagy valami más...

Ez szorongás vagy valami más lenne?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje néha fura érzésem van a mellkasomba. Néha rossz a közérzetem. Minden kis jelentéktelen fájdalomra be stresszelek. Néha félek ettől néha attól.

Meg van mikor fura érzésem van a mellkasomba egy pillanatra vagy hosszabb ideig mintha izgulnek stb..

Voltam vérvételen. Tudo rontgenen.

Minden oke.

Voltam kardiologian.

Ekg,terheleses ekg, ultrahang minden rendben volt.

Cukrom is jo.

Pajzsmirigyre gyanakodnek mert 0.6mu/l vagy mi értékem volt.

Az nem kevés?

Mikor volt szivultrahang akkor nézett valamit a torkomnál is azt mondta nem lát gondot.

24/F

2023. jan. 18. 16:55
 1/7 Senior Séf ***** válasza:
Valóban a pajzsmiriggyel lesz a gubanc, de az már csak következmény. a felborult bélflóra és valószínű áteresztő bél szindróma következménye. Első körben a mellékvesék diszfunkciója jelentkezik, ettől van a szorongás és a stresszhajlam, de a mellékvese magával rántja a "szentháromság" (hipotalamusz-hipofízis- mellékvese) többi tagját is.
2023. jan. 21. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon rosszat jelent?
2023. jan. 21. 19:47
 3/7 Senior Séf ***** válasza:
Attól függ, mit tartunk nagyon rossznak. Ez nem halálos kórság, de az életminőséget nagyon le tudja rontani. Ráadásul előre vetíthető egykét jóképű autoimmun betegség, ha nem lépsz valamit.
2023. jan. 22. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:
De hát a veséimeg nézték és nincs baja.
2023. jan. 22. 18:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Holnap bejelentkezek egy pajzsmirigy vizsgálatra.

Amúgy annyi hogy pánikrohamos vagyok bár már jól kezelem meg járnom kell pszichiáterhez. Meg generizált szorongásom van meg önértékelési problémám meg megfelelési kényszerem stb..

2023. jan. 22. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Senior Sef megszallott belszakerto.

Szorongo, stresszes, neurotikus vagy. Barmit elo tudnal idezni magadnak. Nekem huszonevesen extrasystoleim voltak, kesobb brutalis hasmenes, mindig esemenyek elott. Aztan ezer masik dolog. Miota az idegeimre felirt gyogyszert, gyogyszereket szedem, a magam ura lettem, neha le is csokkentem a szedesuket fokozatosan egesz kicsire.

2023. jan. 24. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Ertrm koszonom! Amugy nagyon sok mindenre bestresszelek sajna. Meg nagyon onmonitorozo lettem. Barmi kicsi erzesem van valahol egybol jon a rosszullet es rossz kozerzet stb..
2023. jan. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!